tirsdag 23. juni 2009

Hagearbeid

Å plante sommerblomster i potter er kjempegøy! Nå har jeg laget tolv flotte krukker som står rundt omkring ute, og enda er jeg egentlig ikke helt fornøyd...he he! da jeg plantet disse blomstene kom det plutselig et voldsomt regnskyll, så jeg og lille gullungen flyttet plantingen inn under taket i paviljongen. I LoVE IT!!!




















søndag 14. juni 2009

Bursdagen min

Den tredje juni bl jeg 31 år og feiret dagen med å be familien på middag hjemme hos oss. Elsker enhver anledning til å få dekke et lekkert bord!

Vi har nettopp kjøpt oss serviset "TID" til 12 personer. Tanken var at vi skulle begynne å spare på dette og at familien kunne gi oss deler type til jul og bursdag, men dette gikk litt vel tregt for den godeste mannen... Da Glassmagasinet annonserte med 30% på alt av servise, slo vi til og kjøpte oss hele sulamitten selv liksågodt!

Nå har jeg i hvertfall endelig nok og fine tallerkener og kopper til alle mann når vi har bursdags-selskap og slikt! (dyrt var det, men herlighet- absolutt verdt det!!!)
Nå blir neste prosjekt å finne noen flotte vinglass å samle på... disse er helt enkle og fine, men jeg har begynt å tenke litt på noe fra Kosta boda kanskje??hmm...-noe skal man jo bruke penga på, sant???

fredag 12. juni 2009

brave new world for me...

Bildene i dag er fra stua slik den så ut denne uka. Kjøpt fin-fine blomster til salongbordet så da måtte jeg bar forandre litt på stæsjet i vinduskarmene slik at det sto i stil!

Nå for tiden driver jeg og lærer meg mer om bildebehandling og redigering, sånn at jeg etterhvert kanskje får til å lage en litt mer fancy utgave av bloggen min. Etterhvert som jeg surfer mer og mer rundt på de forskjellige bloggene blir jeg både inspirert og litt avskrekket av å se hvor utrolig mange lekre og kreative blogger som finnes der ute på internettet...Den nyeste oppdagelsen er bakgrunnene fra the background fairy.-helt fabelaktig!



Enn så lenge er det vel bare noen yderst få (men fantastiske!) dame-mennesker som følger denne bloggen, så da kan man jo unne seg å eksperimentere litt med lay-out enn så lenge.