lørdag 24. april 2010

Diverse små prosjekter og nyervervelser

Yes! da har jeg også endelig fått meg madonna-figur!! Denne fant jeg på Fru Dahl på Fauske, og nå har jeg ventet og lurt så lenge at det denne gangen bare var å løpe og kjøpe fant jeg ut. Ny tulipanvase fra gode gamle Furu-serien har vi også fått oss,- da tulipanene gikk gaiken gikk jeg like godt ut og klipte meg noen kvister fra hekken for å få litt vårstemning.
Og så har jeg vært og hentet med meg min barndoms settekasse også. Gammel og gulnet furu er ikke akkurat yndlingsmaterialet, så den skal selvfølgelig males hvit og få komme opp på rommet hos lillegull. Enn så lenge er den kun grunnet, og en dag snart kommer jeg nok til å finne tid og gidd nok til å gjøre den ferdig...

Ellers går det myyye i vårprosjekter for tiden,- ting og tang skal males, dekk skal skiftes, verandamøblene har kommet ut og vi driver i tillegg og scanner byens butikker på jakt etter en fin sofagruppe i rotting til å ha i lysthuset( som forøvrig er blitt satt opp i dag!)
Jeg vurderer å male dette bord og stol-settet hvitt, men muligens blir det litt for sukkersøtt??hmm...må tenke litt mere antageligvis!

fredag 23. april 2010

Kunsten att annlegga en hage...

Nå i ettermiddag har mors lille hjelper vært med på å så frø i drivhuset. Dette har jeg aldri gjort før, så nå blir det spennende å se om det kommer opp noe i det store og hele eller om jeg evt kun har skaffet meg et stort opprydningsproblem...hmm...uerfaren som jeg er har jeg dog forsøkt å finne frø som både passer i hagen vår og som ikke er umulig å dyrke frem, men nå rett etter såing er jeg allikevel en smule i tvil...mange av frøsortene var helt mikroskopiske og det virker bent ut usannsynlig at det skulle komme no action derfra med det første...hmmm...det er jo ikke størrelsen det kommer an på osv...hehe.. jeg får vel bare vente og se!

søndag 4. april 2010

Påskeferie...

Dette har vært en fin påske!! Både byen, høyfjellet og fjæra er dekket og det har jo vært et strålende vær de siste dagene.

her hjemme i byen er det nå også myyye mindre snø ute enn hva det var da påska starta og nå har det kommet en centimeters høye snøklokkespirer utenfor i bedene her! Hurra! Våren nærmer seg endelig!