fredag 21. mai 2010

Vår i hagen og nye møbler!

Endelig er det blitt blomster og grønt også her! Vi har kjøpt oss nye utemøbler i kunstrotting fra Plantasjen, så nå er lysthuset innvidd og tatt i bruk for sesongen.
Tio tusen (røda rosor?) prosjekter står foran oss i hagen og nærområdet i sommer og jeg gleder meg til å tilbringe deilige, rolige og kreative dager i hagen!!

Det var det jeg klarte for denne gangen, klokka er halv elleve fredags kveld og jeg skal kreke meg til sengs etter en laaang, men fin dag! (Og nå vet vi forresten med sikkerhet at lille bollabingen vår faktisk er ei lita jente! Jeg føler meg ekstremt heldig og priviligert som har/ får så fantastiske og fine unger!)

lørdag 8. mai 2010

Vårfest!

forrige helg inviterte vi alle venneparene våre til vårfest og middag. 17 personer med stort og smått ble vi! Grunnen til at vi kunne invitere alle samtidig er at vi for tiden camperer i mine ypperlige foreldres fantastiske chateau uttpå klippekanten, og her er det plass i massevis og vi benyttet oss av muligheten! Menyen: vi bakte hjemmelaget pizza med alle slags artige ingredienser, 9 stykk ble det til slutt og faktisk så ble det meste spist opp! Til dessert hadde vi is og jordbær og sjokolade og belgiske vafler. mmmm..... En ordentlig hyggelig vårfest! -Og om vi ikke akkurat kan ha flere slike inne hjemme hos oss selv, så blir det nok flere fine hageselskaper av samme kaliber mot sommeren! juhu!!

onsdag 5. mai 2010

Sommeren 2009 i hagen

Slenger meg med i konkurransen og viser fjorårets uteplassbilder!

Slik så det ut med en gang lysthusteltet vårt kom på plass. Rimelig glissent mellom greinene, men det ble heldigvis kjempetett etterhvert. Husker godt følelsen da jeg satt meg ut der med et glass vin, pledd og interiør-blad og bare tittet meg andektig rundt!! Det var mye ordning og planting på forsommeren, og bed og krukker ble etterhvert nydelige!

I år koset jeg meg virkelig med å plante blomster i krukker for første gang helt uten hjelp! Hadde til og med fingrene rett i jorda! ( hvem skulle trodd slikt??hehe...)
På et tidspunkt var det også en ordentlig rosa-rosa rosehage her, men blomstringen var fort ferdig...kanskje trærne er gamle??

Bassenget til lillegull ble brukt på finværsdager og var en stor suksess!
Mannen og svigerfar tok seg også på tak i løpet av sommeren og fikk hellelagt hjørnet hvor søppelkassene står, så nå er det både pent og praktisk i hverdagen. Resten av de gamle hellene brukte han til å lage en krok til oss i hjørnet av hagen. Solsengene er nykjøpte i år, og jeg gleder meg til det kommer gress og mose mellom hellene og de "setter" seg litt mer...I denne kroken kan det godt hende at jeg går bananas uteromsinteriørmessig sett til neste år...
Verandaen ble flittig brukt og levggen var et genistrek! Nå må den bare males da...

Lysthus-teltet vårt var også en stor suksess og jeg gleder meg allerede til å sette den opp igjen til neste år!!



tirsdag 4. mai 2010

Alma-laila-bollabingimagen

Søte, fine småsaker! Nå går jeg jo ut fra at det er en liten frøken jeg bærer rundt på i magen, og jeg har såvidt begynt å kjøpe småsaker...
Klarer simpelthen ikke å dy meg innimellom, selv om jeg egentlig driver og øver meg på måtehold og gjenbruk og slikt!

Men littebittegranne rosasaker må man vel få unne seg, ved tanken på at man kanskje får et lite mini-prinsessegull i familien snart...

ay tåtallylåvv it!!