onsdag 28. juli 2010

Hagefest og lillegull 1,5 år gammel!


I dag har vi hatt hagefest her hjemme hos oss i anledning lillegulls ett og et halvtårsdag. Strålende sol og klarvær faktisk, og ingen uforutsette skybrudd med dertil hørende flukt inn i alle hagens rom og skjul a la i fjor...hehe... Meningen var selvfølgelig å ta masse bilder og fancy nærbilder av dekorasjoner, blomster, mat osv, men i kampens hete så ble det som alltid glemt litt bort! Jeg hadde hvertfall brukt mye tid i dag på å lage en vimpelrekke, som for det første var i tråd med dagens fargekode(blå-lilla) og som faktisk etterhvert rakk rundt hele iunnerste del av hagen. (ordentlig gangsperre i tommelen nå faktisk...knis...)
Det ble hvertfall et ordentlig koselig og fint lite hageselskap med kun nærmeste familie og alle kjente alle og god spise og lun og god stemning. Dette er nå en tradisjon blitt her i gården så blir artig å tenke ut hva vi skal gjøre til neste år, når også lille bollabing har stordag på denne tiden!

tirsdag 27. juli 2010

sommersysler 2

Dagene går jammen fort! Sensommeren er et faktum og om bare en litn uke begynner gullungen i barnehagen, mannen har allerede kommet seg tilbake på jobb og jeg blir mer og mer full av barn og klar for fødsel. Innimellom er jeg så ulidelig slappolainen...sånn som i dag feks... huset flyter,- det er ivertfall på ingen måte bloggbart, men jeg tror faktisk jeg skal prioritere en liten lur fremfor stæsjing og rydding-hehe...benytter sjansen når lillegullet sover!
Heldigvis er jeg ikke like slapp hver dag, så det gjelder å ta masse bilder de dagene jeg fyker rundt som en kule, bokstavelig talt, og planter og rydder og baker og traller og sånn!

Sensommer er deilig og jeg koser meg med små aktiviteter, og nær og god familie og venner Jeg er så glad for at alle akkurat nå er friske og glade og med relativt små og hjemmekjære problemer og livet er slettes ikke det verste man har i dag heller!!mmm...dags for sovings i soffan nå....zzzz....see you!

tirsdag 20. juli 2010

Sommersysler

I dag har det vært en superfin sommerdag, til tross for regn og surt vær. Vi har renset og kuttet jordbær til den store gullmedaljen, og vi har vært på besøk og fått deilig vegetarisk middag og greier og greier... Jeg har laget en lekker ostekake som bompibjørn-foreldrene skal prøvesmake når lille gullungen har lagt seg, -han får smake litt i morgen- vi unngår å sukkersjokke han rett før leggetid tenker jeg...
Og nå i ettermiddag var vi ute i hagen og satte ned støttepinner til nedregnede blomster rundt omkring i hagen. Noen av de største blomstene var knekte allerede, så da benyttet jeg anledningen og lagde meg en vakker sommerbukett og tok med inn. Livet er godt, magen er stor og sommeren er her, uansett vær! I morgen drar vi kanskje på hyttetur eller noe, for å benytte oss av mr. mans siste feriedager.




mandag 12. juli 2010

Badet vårt

I morgen drar vi avgårde en tur til søta bror,- værflyktninger rett og slett! Tenker det blir lite blogging denne uken, derfor bare et kort lite innlegg før vi skal avsted. Her ser dere det fine, lille badet vårt! lekkert innredet av mr. man, men en smule trangt for etterhvert fire i familien! Vi vasker og sorterer og ordner hver dag for å holde tingene sånn høvelig på rett plass, men det skal ingenting til før det flyter over igjen skal sies... dagens bloggebilder er derfor et forsøk på å dokumentere hvordan det SKAL se ut på badet...hehe...
Og snart kommer det ny litenbaby i familien, så da må det omorganiseres og ordnes i stellebord-benken også. Jaja,- nå er det nå først og fremst sverige-ferie denne uka, og så setter jeg igang med full baby-ordnings i neste uke. Og jenter: be til alle gode krefter om at beibisen holder seg innvortes denne uka, er dere greie!! (På forhånd takk,- love you!!)

torsdag 8. juli 2010

Nytt kamera!

Å du store min tid...nytt kamera og selv det som er kjøpt spesielt for dets brukervennlige idiotsikring, ser meeeget avansert ut spørru mei!! Men oki, nå er utprøvingen i gang og siden det bare var vanlig og litt rotete inne tok jeg turen ut i hagen for å knipse litt mens småfingrene frenetisk vrir og vender og trykker på tusen knapper...hmmm... Masse artige funksjoner og portrett-funksjonen funker som ei kule og det blir vakre bilder. Enn så lenge strever jeg med slike ting som lysstyrke, fargebalanse og zooming/balanse, men så var det vel bare å øve, øve,øve da...?? Kanskje skal jeg til og med vurdere å bla litt i bruksanvisningen også?? hehe-lets go crazy med andre ord!!
Prøvebildene i dag er resultatet mye koselig planting i krukker og bed, og nå begynner det å bli frodig i bedene også,- endelig.