mandag 22. november 2010

jentegullet mitt sin barnedåp del 2...

Et bilde sier mer enn tusen ord, sies det... -og godt er det, for nå kjenner jeg meg rimelig tom i lille hoden min for kloke ord til bloggeinnlegg...- det har vært en flott og aaaaktiv helg!
Fantastiske, vakre folk, gaver, god mat og god stemning.
Mor, far og barn er i hvertfall veldig fornøyde med helgens festligheter! Og nå står vi på for fullt med vask og rydd til visning i morgen...jeeezez... rimelig utslitt nu rett o slett!
Og kjære yolittlesvigahsistah har vært dyktig og dedikert fotograf og tatt masse flotte bilder!


De første glimtene fra gårdagens barnedåp



torsdag 18. november 2010

dåpsbordet...

Slik så pådekkingen ut i barnedåpen til lille guttegull i fjor. Den dåpen var en stor suksess og jeg var kjempefornøyd med bord-dekoren. I dag har jeg og yolittlesistah vært på plantasjen og kjøpt siste runde med stæsj før vi skal dekorere på lørdag. -Jeg gleder meg og håper og tror at jeg får det til like fint i år!!!

søndag 14. november 2010

Farsdag

Denne helga har jeg lurt mye på hvordan jeg skal dekorere bordet til lillesnuppis barnedåp. Tror jeg begynner å komme i mål nå snart,- muligens blir det noen småsaker i tillegg, vi får se... Nå må jeg skrive lister, slilk at jeg får litt orden på alt som ordnes og fikses skal før den store dagen...og kjære,kjære vene....jeg håper inderlig at lillesnuppi har en god dag på søndag, med mye søvn og smil og gyyying... og lite skrik... Og i dag har det vært farsdsag og vi har truffet hele familyen og vært rundt og blitt traktert på hele tre gårder!! -en kjempefin og hyggelig dag, og nå er vi slitne og på vei til køys hvert øyeblikk!! (melody gardot-konsert på tv for meg og litt pakkings i kjelleren for gubben først, men så, SÅH-er det rett til køys!!)

torsdag 11. november 2010

kjulesulungen....

De siste dagene har jeg heldigvis fått sydd en del, så nå er det bare litt småplukk igjen før klærne er ferdige. Det ble helt enkel design på kjolen til snuppia mi, kun et enkelt gullbånd rundt kanten på hele, og silkekantbånd.
eller....hmmm...kanskje kommer det et ekstra rosa bånd her og der, vi får se...hehe...
Og vesten mangler nå bare å lage knappehull og å sy på de siste tre knappene. -Håper bare at den er passelig...guttegullet mitt har meeeeget motvillig blitt tvunget til prøvings en gang eller to under syingen, men vet ikke helt hvor stor nytte det egentlig gjorde desverre.
Jaja, sånn går nu dagan...guttungens yndlingssyssel for tiden er å pakke ut av skuffer, skap og esker... -forhåpentligvis plukker han etterhvert opp farens interesse for også å legge tingene lekkert og alfabetisert og fargekodet tilbake igjen!!!

onsdag 10. november 2010

dåpskjolen til lillegullsnuppi

Nå er dåpskjole-frakken praktisk talt ferdig! Dette bildet ble tatt på et tidlig stadium, og nå er det kommet lilla-rosa kantbånd og gullbånd rundt hele. Det blir en litt enklere pyntedesign denne gangen,- litt færre bånd og flere rene hvite linjer. jeg er fornøyd hvertfall, og snart er vest til guttungen også ferdig. Her i gården er det sykdom og møter og dåpsforberedelser og visning og rydding og familie i alle retninger dagen lang! Akkurat nå er det en bitteliten lomme av tid hvor begge barna sover i hver sin vogn her inne og jeg sitter musestille med kjeks og te og surfer på nettet!!!

lørdag 6. november 2010

Stua vår

Her er mitt bidrag til utfordringen denne måneden: