torsdag 30. desember 2010

verdens vakreste julegave

Julekrybba! Kjøpt på Karisma, produsert av Sia.
En moderne variant i sølv og grått og glitter! Jeg ble veldig betatt da jeg så den i butikken!- og denne krybba er en slags herlig mellomting mellom mr mans og min sin smak, så nå er jeg sikker på at julekrybba kommer til å være en viktig og fin del av julefeiringen og dekoreringen av familien zinzanos lulepøntings!

onsdag 29. desember 2010

julaften hos yo og ye

Julaften på nordsia i år, for første gang med to små...-God stemning og lulelulelule:-) Som vanlig et fantastisk vakkert dekket middagsbord, og pynten over bordet får jeg helt dånedimpen av hvert år!

Lesing av juleevangeliet hører også med! Og vi fikk servert den deiligste vegetariske julemiddagen.

Under middagen løfter lilleguttegull så vakkert krystallglasset og sier høyt og tydelig skål og god jul, noe han ikke har fått til hverken før eller etter da, mens han skuer ut over forsamlingen...lamamma ble rimelig forundret da ja...!

Så...-fortsatt GOOOOD JUUUUL!

tirsdag 28. desember 2010

Jul i Bankgaten

Romjula har senket seg og endelig begynner det å åpne seg små lommer av tid hvor man kan blogge litt!! Sålangt har julen vært en stor suksess for vår del, barna ble friske i tide til feiringen og vi har vært rundt omkring på alle gårdene og blitt servert de lekreste retter, og alle har sett på hverandre med tindrende og kjærlige juleøyne!
Bildene hjemmefra i år ble tatt den 22. desember da vi akkurat var ferdige med pyntinga og lagde oss en fin julemiddag i freden og roden her hjemme. Her på skjenken står nå julegaven min fra mr man som jeg hadde ønsket meg veldig! (men ikke sagt til noen andre enn han fordi den var så dyr!)
Det kommer mange bloggebilder fra den etterhvert!
Jeg er så utrolig heldig, priviligert og takknemlig. Livet er virkelig GODT for tiden:-)

mandag 13. desember 2010

Lucia...

Svart senker natten seg i stall og stue, solen har gått sin vei, skyggene truer... se på vår terskel står, hvitkledd med lys i hår, sankta Lucia -saaaaankta Luciaa!

onsdag 8. desember 2010

advent og spysjuka...

Det slår liksom ikke feil, den årvisse spysjuka kommer i adventen eller jula!! I fjor var det jeg og mr man som lå flatt i dagesvis, denne gangen er det lille guttegull som er ramma så langt. Det betyr at guttungen er hjemme fra barnehagen, og sannsynligvis blir hjemme resten av uka. Gode dager forsåvidt og mr man har vært hjemme fra jobb i dag, så vi har koset oss masse sammen alle fire i dag.
Mamsen og lillegutt har pyntet pepperkaker i dag! Målet var lekre kruseduller a la den gode feen og co, men melis-eggehvite-prosjekt var en gedigen flopp så her får vi si at jaja, sjarmerende med barnepynta pepperkaker i stedet...
Og vi har bygd masse med duplo, lest bøker, sett på tv, ordna og pordna dagen lang!!!


såh!! nå våkner lille prinsesse, fly forbanna, så dett var dett på bloggefronten for i dag!!:-)