lørdag 29. januar 2011

bursdagsfeiring i 111!

Kjempekoselig 2årsfeiring i nyhuset! Masse flotte gaver og god stemning! (trommesettet ble en stor suksess!)
God mat og god drikke!

Og vakkert rydda, varmt nok og fyr i peisen!

Æ e verdens heldigste 2barnsmamma!

mandag 17. januar 2011

Underveis...

Jajamennsann du....sånn så det ut i stua i forigårs! Men etter at Ye fikk montert opp sentralstøvsuger til oss(thank you,thank you, mr wonderful:-)) så har vi endelig fått rydda unna litt og begynt så smått den omstendelige prosessen med å støvsuge ut alt byggestøvet!
Men nå begynner i hvertfall stua å bli levelig å oppholde seg i for både store og små. jeg har satt i gang stort maleprosjekt på kjøkkenbord og stoler, -eget bloggeinnlegg om det kommer snart.

I kveld har mr man vært hjemme og passet febersyke lillegull( han får 2årsjeksel!) mens jeg og almalailabollabing har vært på shopping på cnitynord! Det ble handlet både gardiner og puter og hånduker gitt!

Her er mors lille ammestasjon: her sitter jeg og skuer ut over herligheten!
Peisen ble ordentlig fin og jeg koser meg og fyrer opp i peisen når vi er der og arbeider. lillesnuppi trives godt foran peisen!






søndag 9. januar 2011

Trippeti-trappeti...

Trappa ja... vi spekulerer og funderer på hvordan vi vil ha det! For øyeblikket heller det mot å male selve trappa hvit, og veggene lysebrune. -skifte rekkverk nederst, bygge inn livsfarlig rekkverk oppe på noe vis( her er vi på ingen måte enig om hva og hvordan enda!)og eventuelt legge teppe-løper nedover også, kanskje sisal. Mye som skal gjøres er det i alle fall, og det vanskeligste nå er å vite hvilken ende man skal begynne i!
Her oppe i andre etasje blir det jo masse jobbings fremover nå, med totalrenovering av bad og do, riving av en vegg, sette opp en ny, bytte plass på døra, pluss pluss pluss... og maling av tre rom, hvor vi tar på kvistlakk først, nye lister, male et tak, grunne og sparkle og legge strie og male i gangen, rør og ledninger skal finne sin plass og så videre...puh!-det gjelder å puste dypt, holde tunga rett i munnen og samtidig tenke litt sånn:pyttsann-det årner seg!
Og så er vi veldig veldig glade for at de tre bukkene bruse stiller opp for oss på mest fantastiske vis! Så nå er vi i den intense fasen hvor vi bukker og neier og monterer og maler og lemper kasser og griser og knøvler og diskuterer og skjenker mere kaffe og sånn...knis...

lørdag 8. januar 2011

det mye omtalte kontoret...

Disse to oransje soverommene har nå gjennomgått litt av en prosess! En dør er blitt blendet igjen, veggen mellom de to rommene er fjernet, taket malt, vinduene skiftet foring og diverse på, veggene er spaklet, pusset, grunnet, tapetsert og malt etter alle kunstens regler og det er lagt ny laminat på gulvet. Nye ledninger og kontakter over hele rommet, og nye lister på gulv. PUH!
Men jammen blir det fint til slutt altså! Nå er veggene malt eggehvite, mesteparten av møblene er montert eller flyttet over, og nå gjennstår bare litt finpuss her og der, før rommet er bruksklart omtrent. Masse deilig hylleplass, og i tillegg til denne møbleringen kommer det et ekstra bord mellom vinduene, staffeli og kanskje enda en hylle på veggen ut mot biblioteket. Og belysning, tepper og stoler og bilder på veggene og det ene med det andre!!-Artig!

mandag 3. januar 2011

2011...

Jaja, da har vi drukket nyttår-saften vår og det nye året er godt i gang! Mange planer og spennende, utfordrende og artige prosjekter finnes i 2011!