tirsdag 28. juni 2011

En vidunderlig dag ved sjøen



Hav...himmel...markblomster...strand og skjell...

piknik i det grønne...deilig mat og drikke...

hvilepuls...jording...dype åndedrag...

herlige, skjønne tantetutti med på turen...

Rolige blide unger...utforskning og oppdagelse...


" og enn gong-enn gong holdt e på å gå me på hav!!!!!"

fin biltur med tantetutti i bagasjerommet(!)... og artig for unga med ferge...


Og alle var enige om at det hadde vært en fin tur.

mandag 27. juni 2011

zzzzz...

I kveld er jeg så trøtt at det er passende med litt soveromsbloggings! Nå er det deilig å legge seg her etter en lang dag og vi sover godt her. Godt med skapplass er det også heldigvis.


Vi har fått hengt opp litt bilder og ny tv på veggen har vi kjøpt oss en liten time ekstra helgemorgen-søvn med allerede...

torsdag 23. juni 2011

sommer og sol i sydens land...

Okipådoki...da va vi kommet hjem fra sydens land og varme! Vi har hatt ca 30 grader i luft og vann og det har vært vel varmt for enkelte innimellom, men helt ok sånn for det meste. Nydelig hotell og område rundt. Skulle ønske jeg var litt kulere sånn at jeg hadde tort å gå rundt som en annen japansk villturist og knipset bilder av allskens lekre interiørdetaljer, men jeg var for flau rett og slett...Det var utrolig mange ansatte som var der for å imøtekomme våre minste behov. Smilende og svette tyrkere i hvite og gule klær tørket opp og vasket og feide og vannet og plantet og kokte og braset og feide og kostet og tappet drikke til oss. Og på kvelden var det underholdning og show i lange baner. Et ekte all inclusive!! Jeg fikk ordentlig følelsen av å ha havnet på nabohotellet til det i dirty dancing. Bare at i mitt tilfelle innser jeg at jeg denne gangen ikke var "Baby" men morra! Ska mordi ha brus liksom...( og ja, det ska ho-masse!!) Barn og far storkoste seg i basseng, morra hadde det best i strandkanten og sjøen. Blitt litt brune, mr. man kraftig solbrent på ryggen og ungene hadde uv-drakter heldigvis, så de har fått litt farge i ansikt og hender, men slapp unna solbrentheten.






Sånn omtrent 50 innfødte har vært bortom lillemor og dikket og dullet med henne og hun har taklet sin popularitet på elegant og sjarmerende vis.











God mat og drikke, til tider mye kø og larm, og vi etterlot oss spiseområder som var rimelig bombet etter måltider hvor barna slapp ned halvparten av maten omtrent...





På kveldene var det minidisco for ungene og vi gikk turer langs stranda og slikt, før det var spaktakulære show halv ti og så leggetid sånn i ellevetia etter et lite glass vin på balkongen mens ungene sov.



Tiltross for mr mans uheldigheter og legebesøk, så har det vært en fin ferie, og en uke var akkurat passelig lenge,- nå var det deeeeilig å komme hjem igjen også!! Hurra for sankthansaften og frostsommer i nordnorge!!

mandag 13. juni 2011

uteliv

koselig ettermiddagsbesøk på verandaen!

kaker og saft og kaffe ute! mmmm..... o herlige sommer!


tirsdag 7. juni 2011

søndagstur i skogen

Lillemor i ulldrakten som mormora hennes strikket til Ludmilla i hine dager... Sol og fint vær men mye vind så vi la turen inn i skogen isteden for vårt sedvanlige uuuuuut mot haaavet!

mandag 6. juni 2011

bursdagsfeiring i 111...

peoner, pomponger, pasteller! Hele familien samlet, 14 pers til bords.

Tikka masala, nanbrød og raita til middag,- is, bær og brownie til dessert.

Fantastiske gaver som jeg ble kjempeveldiglad for!



God stemning, skravla gikk på de aller fleste!



Og pompongene ble behørig beundret...:-)


Alt i alt en perfekt bursdagsfeiring! og i den anledning: gratulerer med dagen til den nye lille, store verdensborgeren!

torsdag 2. juni 2011

gullguttens rom

Gullgutten insisterer på at denne lille trebilen er morfars lastebil og at det er morfar og bestemor som sitter inni. Og pappaer må også ha litt artig lesestoff når de innimellom blir fordrevet til barnesenga... Fine, nye bilder på veggen!





Og nå....hurra for meg som fyller mitt ååååååår!!!

onsdag 1. juni 2011

Badet i 2. etasje ferdig!

Det fine badet vårt i andre etasje er endelig ferdig, om enn ikke betalt enda... deilig å ha et ordentlig og lekkert familiebad på morgen og kveld, og det er kjempegodt å ha et stort dusjkabinett (1x1m)Mosaikkveggen er vi godt fornøyd med, og design-vifta er også en høydare! Det gjennstår enda litt småarbeid, og pyntesaker og sånn før det er helt ferdig, så jeg skal blogge mer om dette rommet etterhvert.