tirsdag 29. november 2011

adventskalenderen på plass!

Jepp...veldig stolt over den ferdige kalenderen og melder meg herved inn i gode mødres forening! 48 små og store gaver, litt nyttig, litt søtsaker og litt leketøy...

Håper at mine to søte små klarer å la treet stå i ro, -det lever selvfølgelig et farlig liv så snart de skjønner at det fins søtmat og gull der...

Og kanskje er de litt vel små til å egentlig sette pris på det, men jeg synes det er en koselig tradisjon uansett.

Og når lille mor får kose seg med julemusikk og være kreativ og henge på grein og sånn, så blir jo alle fornøyd!!



tirsdag 22. november 2011

sukk...

Ja, de unga,-de unga... Mor stakk en liten tur ned i kjelleren for å finne frem adventseska, mens far slappet litt av i sofaen, barna vandret rundt i stua... da jeg kommer opp igjen fra min lille ekspedisjon i kjelleren er det musestille i stua...-aldri et godt tegn når man har to under tre år! da viser det seg at mr man har duppet litt av på sofaen, og i løpet av det kvarteret har ungene effektivt og fulle av pågangsmot klart å ommøblere kjøkkenet omtrent og strø kokos all over the place!!!!!!!!!!!!


jaja, aldri så galt og så videre, for nå har jeg , etter en hektisk jobbekveld på husfronten, et høvelig rent og ryddig hus...enn så lenge hvertfall:-) herlighet altså, hihihi...må jo bare le!

søndag 13. november 2011

Farsdag/kjøkken

Guttaboysn har dratt avgårde til farsdagsgøy på flymuseet, og jentuttentei er hjemme og blogger og roter og spiser og sover og sånn...snart skal vi ut på turne til våre tre sett fantastiske foreldre, og det gleder vi oss til! En stille og rolig familiedag er deilige greier!

torsdag 10. november 2011

fredags mårran

Jaja, snart skal jeg på jobb, i dag er det masse å gjøre og lite folk...livet er hektisk men godt, og i går sovnet jeg som vanlig sammen med ungene i åttetiden...ehh...og det er vanskelig med slankings, men jeg har de gode intensjonene om alle treningsøktene jeg skal gjennomføre veldig inntakt. NÅ: off to work cinderella!!!

torsdag 3. november 2011

Stua/ tidligvakt

I dag blir det fremvisning av stua...frøken zinzano har nettopp kommet hjem fra tidligvakt, etter hyggelig gårdsbesøk med de søte små. Syke, skjønne lille guttegull er hos farmor, og derfor har jeg faktisk en liten time nå på dagen med full alene-tid!!

-og da gjelder det å kramp-kose seg...
Dvs: te, vann, kjeks (kun 1!!), stearinlys, fyr i peisen, Sade på spilleren og bloggings for alle penga!!!

Må le litt av meg selv der jeg springer rundt i rakettfart og tenner lys og knipser bilder, mens teen trekker... Indian chai med to suketter og en skvett melk= mmmmm....

takket være en rolig dag hjemme med en syk liten gutt i går så var det faktisk ryddig og vakkert her i dag.

Når ungene kommer hjem om en liten time er det bare å pakke bort lysene på bordet og belage seg på omgjøring av sofaen til lastebil eller heisekran, og da må alt av puter snues på og leker og diverse lastes ombord... Mye ryddings, men jeg er glad for at jeg har sånne kreative og sprelske unger!!

Og nå er fisken lagt til tining på benken, og i dag blir det foliebakte grønnsaker og fisk med hvitløk og rømme til middag!!Herlighet altså...blir innimellom forbløffet over min egen evne til å leke sånn der god husmor!!

Jeg legger meg vel og merke som oftest sånn i ni-tiden nå for tida, så det er forsåvidt en enrgikrevende lek mens den står på...men heldigvis kjempemorsom!!