fredag 25. mai 2012

dream a little dream...

"tenk stort, kjære" sa han, og vel...det er mulig at han ikke egentlig skjønner hva slags tog som er på vei mot ham ved en slik oppfordring...he he...litt inspirasjon er jo uansett  viktig!













smil:-)

mandag 21. mai 2012

hej på dej naturen!

 En spontan tur til hytta i skogen, et vær som minst av alt minner om skjønne og milde tilstander, men mye kos og god stemning.
 Jeg og lillemor gikk en liten fotovandring i skogen rundt hytta, og for meg som ikke er spesielt skogvant byr skogen på trolsk og mystisk stemning.

 snart blir det vel varmere og jeg gleder meg til å vandre i skogen igjen når det har blitt ordentlig irrgrønt og livlig i der.





tirsdag 15. mai 2012

Gjesterommet på loftet:-)

 Vi har store planer om å få kjøpt oss en rammemadrass, nattbord og slikt etterhvert, men enn så lenge så er det improvisasjon og man tager hva man haver som gjelder! Ble fint med blå-turkist inne her, synes jeg!

søndag 6. mai 2012

Veien er målet.

Skogen om våren...den følelsen...
Helt vindstille,- faktisk...mose og grått og til slutt: fantastisk utsikt over den fantastiske naturen her nord.
 Krigsminner og livsfarlige stup sørger for å minne oss om hvor godt vi har det og hvor glade vi er i hverandre.

 Mestringsfølelse på mange plan for de skjønne skattene mine.
 Og mora som holder godt fast i sikkerhetstauet, som vår selvutnevnte fjellklatrer ikke greide seg uten i dag, heller ikke da klatringen faktisk var over og vi hadde gått over i kaffeselskapsdelen av dagen...hehe...herlige ungen min!
 Og lillemor gikk på egne ben, både opp og ned det som for korte små ben og et nytt og friskt sinn var litt av en etappe! -Vidunderlige jentebarn!