torsdag 29. november 2012

its a jungle in there...

Har fått fine planter fra yo og ye og driver og prøver ut hvor de skal stå. Lurer på om ikke denne sværingen har funnet sitt hjem her i kroken?






søndag 25. november 2012

All I want for christmas...?

Ja....hva skal man si...hun er jammen flink å finne kule bilder på nettet, men tar hun noen selv?? neeeeida... Jeg ønsker meg at kameraet mitt på mystisk vis blir reparert sånn at jeg kan begynne å leke med å ta bilder igjen! Men dørstokkmila er endeløst lang når det gjelder å gå på butikk og snakke med sånne mainna og betale masse penger og sånn....æsj....




onsdag 21. november 2012

Things that make me smile...

Jeg elsker pinterest! Jeg er nok antageligvis ganske visuell i tankegangen min og å titte på alt det merkelige-søte-rare-vakre som folk legger ut på pinterest har nærmest blitt et must i hverdagen, på linje med å sjekke facebook liksom...tekst kan være slitsomt, men bilder er deiiilig:-)Sååå...i mangel på ryddige, vakre interiør-bilder fra heimen legger jeg ut noen av bildene som fikk meg til å smile i dag.




søndag 11. november 2012

dagens søteste:-)

Pliiiis God, give me a fish!

fredag 9. november 2012

nu e det helg!!

Lite som skjer på interiørfronten her i gården i disse dager, så da blir det litt pinterest-bilder i steden.God helg alle sammen:-)



fredag 2. november 2012

ått-ått-ått-ått-ått-ått-åtti år nu!!

http://www.youtube.com/watch?v=rM7HO7m8MCA&feature=related

frøken ludmilla gjør seg klar til å gjøgle og synge i morgendagens åttiårsmarkering...både artig og litt skummelt!! Men oki, det ska jo vær så fint å gå utførr komforsona en gang i blant, så here we go!! ( og ja, jeg tvinger mr. man med meg på dette stuntet selvfølgelig)