søndag 31. oktober 2010

Stue og kjøkken:før-bilder

Tenk...o lykke- et heeelt hus å dekorere!! Nye stua og kjøkken i nyhuset på disse bildene, de øverste har jeg tatt selv, mens de to nederste er fra prospektet. Lurer på hva slags intens vidvinkel fotografen har brukt der, det ser ut som om stua er gigantisk!!:-) Her et sted kommer sofakrok og tv...og sikkert et par lekekasser eller tre, kjenner jeg småbarnslivet rett!!

Og her et sted skal vi ha spisebord tror vi...koselig å sitte med pc eller lekser og med fyr i ovnen og kakao i koppen en hustrig vinter-ettermiddag!
Og så har vi tenkt å bytte ut døra med doble dører med sikkerhetsglass og ruter i.
Og så får jeg kjenne litt på hva jeg synes om peisen...enten blir den totalt byttet ut med noe mer moderne, eller så blir den delvis eller helt malt hvit, eller så blir den beholdt slik den er! -To be continued med andre ord:-)


lørdag 30. oktober 2010

FØR-bilder, avdeling bad...

Nytt hus,-nye prosjekter! fantastisk artig og jeg gleder meg stort med planlegging og drømming. dette er badet nede i første etasje, og her kommer vi ikke til å gjøre så mye enn så lenge. Dette blir det badet vi bruker til hverdags mens vi pusser opp badet i 2.etasje, og her blir det ganske mye action en periode, med stellebord og vaskemaskin og dusj...
Vi kommer selvfølgelig til å male vekk den blå fargen...Kanskje også de av flisene som har mønster får seg et lag med heftgrunn og malings. Jeg ser for meg brunt på veggen, og lysebrunt eller beige av noe slag på de flisene som har mønster. Og så har vi jo hundre brune håndduker som i såfall sklir rett inn i miljøet! kanskje må jeg tilogmed få meg en brun badematte...hmm... Noen nye lag med silikon her og der, kanskje en trelist mellom gulv og vegg...og ..og..og....tenketenke...driver og bearbeider mr man på alle plan nå, og du og du,- det skal bli noen diskusjoner tipper jeg!!!( vi er allerede godt i gang, enn så lenge i en svært vennskapelig tone!)

tirsdag 26. oktober 2010

babyteppe

Lille gullskattejenta mi har fått et nydelig,strikket lappeteppe i gave fra yogreatgrandma:-) Det er foret med fleece-stoff på baksiden og blir garantert deilig å ligge på når vinterkulda setter inn etterhvert.
Tuuusen takk, mormor!

søndag 24. oktober 2010

Vi i villa...

Taadaaaaaa!!! Jeg har nå blitt stolt huseierske! Gleder meg til mange små og store prosjekter for å få det ekstra kult og fint i årene som kommer!

onsdag 20. oktober 2010

Tilstandsrapport...

Det er onsdag, klokka er kvart over tre... Jeg har vært på besøk hos yo og ye og da jeg kom hjem måtte jeg gå over dette rothuset som en liten virvelvind, så nå er alt på stell igjen til mann og guttegull kommer hjem.
Middagen er på kokings, det er dekket på, oppvask ryddet inn, benker sjainet, stua ryddet, klær,rot og gud vet hva er ryddet vakkert tilbake på plass...lillegullznuppi sover enda i bilstolen mens mor løper rundt, og nå var det plutselig en liten tidlomme med energi og lyst til bloggings! Og i dag har snøen kommet!!

Høsten kom og gikk mens jeg var inne i babybobla mi, og nå ser det vinterlig/høstrart ut når jeg kikker ut av vinduene her i ludmilla-heimen. -Gode dager og mange spennende prosjekter!


fredag 8. oktober 2010

Høstifisert på verandaen

Nå er høsten for alvor kommet, og trærne blir mer og mer fargesprakende for hver dag som går. Jeg benyttet meg av de fine dagene i begynnelsen av uka til å få ryddet, ommøblert og stæsjet litt på høstverandaen vår. Det blåser ganske godt her, nå når leveggen er tatt ned for vinteren, så det er kun på de stilleste dagene at man klarer å sitte her over tid. Men vakkert ble det nå uansett! Sinkbaljen er den vi fant oppe på soløyvannet.

torsdag 7. oktober 2010

Gullguttens soveplass

Guttegullet har fått seg ny soveplass! Nå ligger han på en 90-madrass på gulvet (enn så lenge..) sånn at vi voksne kan legge oss sammen med ham der når det er leggetid, eller hvis han trenger trøst på natta. Jeg passer på å skifte sengetøy ofte siden dene senga blir brukt av voksne også, og nå sist gang la jeg på "retro-sengetøy" som mr.man hadde da han var guttunge. Veldig koselig med sånn gjennbruk og sender herved en varm tanke til svigermor som forsyner oss med vakkert ivaretatte saker og ting fra syttitallet! Den lille hvite puta har fått trekk som yomama har tatt vare på fra min sin tid, tror jeg. Ikke vanskelig å være up-to-date i blogglandia når man har slike gode hjelpere! Tallerkenhyllen med bøker fant vi på Grans loppemarked for en liten hundrings! Hurra!

Bøkene i hylla blir bladd og lest i hver dag, og jeg bytter litt på utvalget innimellom. Akkurat nå er favorittbøkene til gullet "barbapapas ark" og "Tvillingene på bondegården",-også disse vakkert tatt vare på fra mannens barndom!
Rommet ble kanskje litt mer "bumsete" nå med den svære madrassen rett på gulvet, men det funker i alle fall som bare det. Guttungen sover godt, vi har kjempekoselige leggestunder med mye kos og ro, og det er godt for en sliten forelder å slenge seg nedpå litt om ettermiddagen samtidig som man leker med lilleprinsen. Bordet og de små stolene er veldig populært for tiden, og han går stort sett rett bort dit og setter seg og pusler med småsaker når han er på rommet sitt.

Det rett og slett ordentlig artig å planlegge og innrede ett barnerom som funker til flere funksjoner, og vi har lagt myye tanke bak dette rommet. Og nå har jeg allerede begynt så smått å tenke over hvordan i alle dager vi skal få til et fint opplegg for rom til lille prinsesse også...hmmm....`smiler`

mandag 4. oktober 2010

Real life...

Det er virkelig fine dager for meg for tiden. Ting glir lett, dagene og logistikken driver og går seg til, og jeg kjenner meg så heldig som har de to fineste,goeste deiligste barna på jord og en finfin mann attpåtill! sukkhjerte! I går skrev jeg dåpsinvitasjoner så blekket skvatt, -nå gjelder det bare å få dem postet...regner med at mr man fikser den saken, tatt i betraktning at postkontoret omtrent er hans andre hjem..hehe.. Og slik så det faktisk ut her i formiddag!
To timer og intenst arbeid senere, ser det slik ut!

Og avslutningsvis et lite stemningsbilde fra lørdagens flotte utflukt, med nydelig vær og god mat og drikke i sekken.

lørdag 2. oktober 2010

HØST-ordnings på trappa

Nydelige høstdager vi har for tiden, så nå er det ordnet så smått i krukkene på trappa vår. Mange av sommerblomstene står fremdeles fint, og de hjemmesådde er jo først nå begynt å blomstre omtrent...

Erikaer er plantet rundt omkring der sommerblomstene var for avblomstret, så nå er det hæppi-HØST! all over!!!