søndag 9. januar 2011

Trippeti-trappeti...

Trappa ja... vi spekulerer og funderer på hvordan vi vil ha det! For øyeblikket heller det mot å male selve trappa hvit, og veggene lysebrune. -skifte rekkverk nederst, bygge inn livsfarlig rekkverk oppe på noe vis( her er vi på ingen måte enig om hva og hvordan enda!)og eventuelt legge teppe-løper nedover også, kanskje sisal. Mye som skal gjøres er det i alle fall, og det vanskeligste nå er å vite hvilken ende man skal begynne i!
Her oppe i andre etasje blir det jo masse jobbings fremover nå, med totalrenovering av bad og do, riving av en vegg, sette opp en ny, bytte plass på døra, pluss pluss pluss... og maling av tre rom, hvor vi tar på kvistlakk først, nye lister, male et tak, grunne og sparkle og legge strie og male i gangen, rør og ledninger skal finne sin plass og så videre...puh!-det gjelder å puste dypt, holde tunga rett i munnen og samtidig tenke litt sånn:pyttsann-det årner seg!
Og så er vi veldig veldig glade for at de tre bukkene bruse stiller opp for oss på mest fantastiske vis! Så nå er vi i den intense fasen hvor vi bukker og neier og monterer og maler og lemper kasser og griser og knøvler og diskuterer og skjenker mere kaffe og sånn...knis...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar