lørdag 30. juli 2011

noen fine inspirasjonsbilder på tampen av dagen..

Av og til finner jeg noen artige nettsider å surfe etter litt inspirasjon på, og nå føler jeg for å dele litt av siste ukes fangst på bildefronten... Hvert og ett av dem er som sukkertøy, og jeg koser meg stort når jeg finner slikt.


Det har vært en fin uke, mye folk og action, og mere skal det bli! Nå går vi jo inn i de to mest hektiske ukene på sommeren, med konserter og utstillinger og besøk og familie om hverandre. Og i år jobbings i tillegg!!! hmmm...og jeg har det bra,- livet er godt.


Bortsett fra at jeg er litt for glad i kaker og pottis og godis kanskje...hehe... men ok, - til høsten får det bli slankings og trimmings igjen med ordentlig greteroede-kurs og friskhus-trimming...puæhhh...

En gang i tiden så nemlig frøken ludmilla slik ut... Disse dager kommer ikke igjen, den gang trente jeg 16 timer hver uke! MEN,- litt tynnere, litt sunnere, litt bedre form,- Det er oppnåelig og godt og kommer til å bli.



fredag 15. juli 2011

Det var en gang...

Den fine gangen vårres!! Vi har fått hengt opp litt bilda, og tatt inn ett av plantebordan utenfra og brukt det som bord i gangen. Det sklei utmerket inn i stilen, og artig med flerbruk.

Artig gammel aktiebryggerikasse fant vi nede i potetkjelleren under noen planker, og nå er de barnesko-sted.


Og så har vi endelig fått trappe-sperre, sånn at lillemor kan holde seg trygt på bakken. Hun elsker å klatre mot nye høyder, men enn så lenge får det helst foregå i foreldrekontrollerte former...

Nå skal jeg snart hoppe i jacuzzien med en øl og ei god bok, barna sover søtt og kveldssola skinner som bare det. Godt med helg!

torsdag 14. juli 2011

jordbæryoughurt...

Nå er første strøket på skapdørene ferdig...det føltes som å smøre jordbæryoughurt vakkert utover skapdørene...hmmm....så rosa at selv mor blir skeptisk liksom?? neida, neida,- stay on target Ludmilla-STAY ON TARGET...!

Det blir helt sikkert nydelig fint til slutt! ( og blir det ikke det så får jeg vel heller finne på noe annet)Lille prinsesse og jeg skal nok finne tonen snart tenker jeg...;-)

tirsdag 12. juli 2011

da var det bestemt!

Det blir denne wallstickersen i 180x 180, sjokoladebrun mot lys rosa bakgrunn, begge deler kjøpt inn i dag!! Nå går vi snart i gang!! Men ikke i kveld, for nå skal vi se "the kings speech" og slappe av etter en fin og lang dag:-)

mandag 11. juli 2011

underveis i prosessen, -jentegull sitt rom

Nå har vi for alvor begynt prosessen med å tenke på hvordan det skal være på jenteskatt sitt rom. Kanskje går vi i gang denne uka, hvis ånden kommer over oss vel å merke... Det som er helt sikkert, er at veggene skal males to strøk med eggehvit og at det skal skiftes nye lister langs gulv og tak. Ingen liten oppgave,- men man må jo bare begynne et sted...

Nå er det besluttet at skapdørene skal males i lys rosa og så blir de dekorert med wallstickers av noe slag. Og nye lekre knotter så klart! Gulvet her inne er ganske kirsebærfarget, så det er en smule utfordrende å finne fine farger som matcher gulvet. Det blir nok en del lys rosa og lilla i diverse nyanser tror jeg. Og jeg har skumle planer om å saumfare Grønlands tekstilbutikker etter lekre saristoffer til å dekorere med når vi skal i barnedåp utpå høsten...gleeeder meg masse!

Over sovealkoven er det lagringsrom, eller åpent hvertfall, så her ser jeg veldig for meg å snurre vakre lyslenker og kunstige blomsterranker og slikt...mmm... og sommerfugler og feer dinglende under også!! På tankestadiet har jeg allerede gått fullstendig bananas i jenteklisjeer allerede...hihihi...vi får se hva det faktisk ender opp med til slutt etter forhandlinger med mr man og budsjettvurdering og slikt!


Og i kjelleren står et vakkert gammelt skatoll og venter på opppussing! Kanskje en tegne- skriveplass under stjernene? Og i første omgang tenker jeg å ta opp en deilig gammel lenestol som står i kjelleren og lage kosekveldslesehjørne her under vinduet. Dekke den med et lekkert stoff, noen fine puter og myggnetting over kanskje...hmmm...


Artig å dekorere rom gitt!!!

onsdag 6. juli 2011

YoYeYo!!!!!!!

hi hi-fantastiske greier!!! ka med å anskaff et sånt her nu???? juhuuu!!

mandag 4. juli 2011

neste prosjekt??

Vi har jo tusenmillionerhundre fine bilder som bare står og venter på å bli hengt opp. Jeg ønsker meg å bruke trappa som galleri for flest mulig av disse, men her er vi veldig på forhandlingsfronten jeg og mr man... og når jeg skal erte han litt så truer jeg med harrypottersk inspirasjon..hihi!

fredag 1. juli 2011

verandakasser

Første dag tilbake på jobb igjen er overstått, og jeg har hatt en fin dag, men har vært utpumpa gørre sliten i hele kveld... Dette er helt vanlig for meg når jeg begynner ny jobb, og jeg gleder meg til tingene blir mer en vane.



Og nå er det helg, og det er visstnok meldt finvær..???

Jeg synes det begynner å bli vakkert i hagen nå, skal plante ned de siste blomstene i morgen, og forsøke å ta vakre hagebilder i dagslys/ sol.

Nå blir det en liten bloggerunde, kanskje et halvt glass vin og så lalla sov...trøtt.no