tirsdag 30. mars 2010

En fantastisk gave!

I dag har jeg fått to nyyydelige pelspledd i gave!! Jeg hadde sett dem på Kremmerhuset og ønsket meg dem og drev nå og spekulerte på finansieringen, da crazyfantasticyomama og co plutselig kom med dem til meg i uventet gave.

Jeg ble bare sååå glad! Hurra! Fake-pels er nemlig HOT for tiden og jeg skal bruke dem både til
vinter- Lene Bjerre-aktig stil og til sigøynerleir-stil om sommeren! Måtte selvfølgelig øyeblikkelig rigge til for bloggefotografering ute...

En kjapp påskeoppdatering

Påska sålangt har for det meste vært preget av sykdom, snørr og gørr, men vi har da faktisk fått til mange hyggelige familieaktiviteter oppi alt allikevel. ( blogging blir det dog så som så med...) Hjemmet er faktisk vakkert pyntet til påske på tradisjonelt vis, og det er ihvertfall sånn høvelig rent og ryddig her...kremt...
Påske-egg er dekorert og spist og vi har vært på lunsjer og besøk og påskekost oss masse, mens vi har hostet og harket med og uten feber i varierende grad...( primært den lille da...)
På lørdag lagde jeg vafler til bonusmor og søster , og i dag blir det vaffelrunde to med svigersøstre og tantebarn. I morgen setter vi kursen opp mot fjellet og hytta.
dvs ski, måking,frysing, TP, godter og kos forhåpentligvis. Og så stoler jeg selvfølgelig på at du fortsetter med å hjelpe til med å holde guttungen frisk, magicalwonderfulmama...



mandag 15. mars 2010

Diverse diverse,- det som skjera-bagheera...

Jaja, dagene flyr og forsvinner og der var det jammensanten dødslenge siden sist jeg blogga!! Mange søte og små prosjekter på gang, dagene er gode og vi har mange fine og artige diskusjoner for tiden. Blant annet diskuterer og tegner vi på drømmehuset når vi skal kose oss litt, og så krangler vi om økonomi og fordeling av permisjonsuker så busta fyker og tårer spretter når vi vil ha det litt kjipt innimellom ...hehe. Fremtidsplaner, reiseplaner, generell økonomi og taktikk diskuteres heftig m.a.o...
Nå har guttegullet fått sin første egne matboks og det er Blafre design (kjøpt på K) som har æren for denne finfine boksen! (Man er da blogger og moderne vet jeg...)
Gutteplutten er aktiv og energisk for tiden, så da forsøker jeg å finne på stimulerende og trivelige aktiviteter for oss alle. På lørdag gikk vi derfor ut i hagen og måkte stier og labyrint og krøp etter hverandre!
Jeg lånte mannens utevinterklær, og sett bakfra er vi rett og slett litt likere enn hva jeg egentlig setter pris på...kremt...Av og til er jeg forbløffende ujålete hva antrekk angår, ser jeg!
En liten vask av mr mans gamle biler ble det også tid til i helga. Mange fine biler her, men de luktet gusj, så en vask var på sin plass!
Og forrige helg gikk med til feiring av min elskedes bursdag, hele 39 år har han blitt faktisk!
Trivelig selskap, og vakker pynting og kakebaking og ei fin helg var det!

onsdag 3. mars 2010

1årskontroll på helsestasjonen

I dag har vi vært på 1 årskontrollen med lille gullsnuskebassen vår. Alt vel heldigvis,- han er høy og tung som han skal være, frisk og sunn og oppegående! Så for å feire at alt sto bra til tok jeg meg en bitteliten tur innom hennes og mjauritz og kjøpte en lekker skinnjakke jeg har siklet litt på for guttungen i det siste. Tenk så kul lilleplutten min blir når han får på seg denne utover våren! I neste uke skal vi på ultralyd for lille bollabing i magen, og jeg er ganske spent. Håper selvfølgelig inderlig at alt står bra til og at babyen er frisk og fin, og så er jeg spent på om vi kan se hvilket kjønn det blir også...må innrømme at jeg unnet meg å smugkikke litt på rosa og røde blomstrede og prikkede små baby-gevanter i dag også...hadde absolutt vært artig med en liten frøken i hus, men jeg blir like glad hvis det blir en gutt altså! hmm...og som dere ser er det fullt mulig å kose seg med å stæsje og ordne litt med gutteklær også nemlig..hehe...(jåledame,- i know...:-) I dag kjennes livet lyst og deilig og jeg er takknemlig for det gode livet mitt og den finfine familien min!

tirsdag 2. mars 2010

Tadaaa!

Der var de endelig ferdige!- Mitt livs første selv-sydde gardiner! Stoffet er kjøpt på Ikea, og er en litt tykk, retroinspirert metervare for en billig penge. Jeg knakk noen nåler før jeg skjønte tegninga! Mange forsøk på å dra seg selv opp av sofan på kveldstid ble det også- og det tok en uke før de ble ferdige, men nå er de altså strøket og hengt opp og vi er glade og fornøyde alle tre. En liten stund var jeg deppa fordi jeg tenkte at det kom til å bli helt øglybøgly med de gardinene til det lysegrønne teppet, men nå har jeg ombestemt meg, -det ble riktig fint faktisk! Og per i dag er det dermed barnerom i brunt, grønt, hvitt og svart. (men dette kan selvfølgelig fort forandres når pute-pledd-duk-crazy-baluba blir inspirert igjen...)
Mr man ble faktisk så fornøyd at han fikk ut fingeren og hengte opp krok og kjetting til meg slik at eventyrkosekroken ble ferdig den også! Det vil si, vi mangler en kul tallerkenhylle til bøker enda, men det kommer snart, enten Josseprodusert eller fått hos en dame...

Litt vanskelig å ta stemningsbilder i morgenlyset i dag, men det er ellers et godt rom i forhold til lyset. Sola skinner inn av vinduet hele dagen, og selv med de brune veggene oppleves rommet som lyst og trivelig heldigvis. Gullgutteplutten trives godt der inne og går stadig vekk inn dit på egenhånd og leker litt. Og når mamman og pappan blir med inn og leker og tuller litt er det stor lykke! Sover om natta i egen seng gjør han også! (fine, gode gullungen min...)