tirsdag 28. februar 2012

brudedrømmer...

I går var jeg for første gang inne i en brudebutikk og kikket på brudekjoler! Min vakre svigerinne prøvde masse forskjellige kjoler, og selv om hun kanskje ikke fant drømmekjolen, så var det hvertfall mye fint å se der inne! Nå har jeg begynt å tutle med tanken om å sy en fin kjole til meg selv til bryllupet deres, kanskje noe a la en av disse?



Og her er en liten påminner til utsvevende meg selv:


Hvis jeg bare skjerper meg litt nå snart, så blir det mye bedre til slutt!

fredag 24. februar 2012

skjønne februar...

Tenk for en glede! I min lille verden nå er alle i familien friske, vi er rike og fornøyde, vi bor i fantastiske hus hele hurven, i en fredelig og vakker krok av verden! Jeg kjenner meg svært priviligert og forsøker å nyte og verdsette denne tiden hvor alt er så bra. Alle vet at livet svinger, og ingen vet hva morgendagen bringer,- derfor er jeg opptatt av å kjenne litt etter med jevne mellomrom, og faktisk count my blessings.


Skjønne februar! Med vinterkos og snø og fyr i peisen og stearinlys og tv og bøker og man kan få ha sine hårete legger i fred og være så bleik og rund man bare vil, uten at noen egentlig tenker noe over det!


Samidig som man kan kjøpe vårblomster og drømme om spiring og frø og hageplanlegging og puter og duker og lemonade og sånn i hagen også....

Ja, du store min tid og i det hele tatt...





torsdag 16. februar 2012

Dream a little dream...

Mors lille kosekrok... Inne i biblioteket setter jeg meg til rette med pc eller bok når jeg innimellom blir lei av tv og har et lite pusterom.

Ute er det snø overalt, og akkurat nå har jeg nettopp et slikt lite pusterom, før det braker løs igjen med unger og snømåking og middagslaging og sammenbretting av klær og rydding og det ene med det andre!

Her i kroken er det vinterstemning nå, og jeg koser meg med februar og benytter tiden blant annet til å drømme om alle de flotte og artige planene jeg har for huset og hagen i årene fremover.

For eksempel har jeg tenkt at det skal komme nytt gjerde mot naboen til sommeren. Kanskje skal vi også plante hekk eller busker på gress-stripa, og da vil jeg ha tulipanløk og krokus der også. Åååå,- det skal jammen bli bra! Og jeg drømmer om å male huset svart, med hvite vinduskarmer. Og en gang vil jeg ha drivhus i hagen, (bak staudebedet)gjerne viktoriansk sådann. Og en lekehytte må vi jo ha! Og veranda med høyt gjerde ut mot veien og postkassene hadde virkelig vært noe! Jaja, det gjelder å drømme stort og kose seg med tanken nå i disse dager, hvor alt uansett kun er på drømmestadiet:-)

onsdag 8. februar 2012

morsdag og slikt...

Det nærmer seg morsdag... I kveld har jeg lagt meg tidlig og intensjonen var å se en hyggelig jentefilm på pcn og sovne etterhvert,- isteden ble jeg sittende og se igjennom alle bildene på maskinen for å finne noen ålreite bilder av de mange mødrene... Og nå ligger det forhåpentligvis vakre hilsener ute på avisens hilsesider.



Og nå er klokka elleve blitt og jeg er så trøtt som en dupp, men forsåvidt stolt over at jeg faktisk er våken enda, tatt i betraktning at jeg har kubba i seng sånn i åttetiden hver dag sålangt denne uka... Jaja, er jo tross alt hardtarbeidende og småbarnsmor, så trøtthet må vel påregnes i disse mørketider...koser meg med blomster og lys og fiiiine familien inne enn så lenge og gleder meg til vår og lysere tider kjenner jeg.