søndag 11. oktober 2009

Vinterordnings!

Nå ligger det snø i hagen, og i dag ble det den store vinter-ordnedagen! Mannen har skiftet til vinterdekk på begge bilene, og nå er lysthuset fraktet bort til et tørt og trygt sted for vinteren. Lille gullungen har fått sin første vinterdress og har i dag smakt på og lekt med snø for første gang! Stor stas for både mor og barn!! Trappa og uteområdet så litt småpjusk ut, så vi tok oss en liten tur til plantasjen for å se etter høst-blomster.
Da vi kom dit ble jeg litt usikker på hva jeg egentlig ville ha, så det ble bare til at vi kjøpte disse to ericaene. Men så hoppet mor i varmedressen og tok seg et tak ute, så da ble det pottet om, kastet visne blomster og flyttet om på de pottene som enda står godt.

Slik ble høst-trappa vår! Sekve betongtrappa er jo ikke verdens vakreste, så her gjelder det å flytte fokus til noe annet...
Fant litt småstein innkjøpt fra plantasjen tidligere i år, og noe stein under verandaen og vips! -en vakker dekorasjon!
Så nå er dealen hvite krukker til sommerblomster på trappa og svarte krukker til høst og vinterdekorasjoner...Og snart kommer jula ( til Blåfjell??) og da blir det Tuja med lyslenke på !!Hurra!! ( i år har jeg dessuten lyst til å lage en vakker krans til å henge på døra- lets go julebananas everyone!!! hihi)
Sååå.....dette var bare en liten oppdatering på hagen og sånn, og ellers så er jeg kjempeopptatt av å spekulere, planlegge og drømme om vårt muligens framtidige nye hus...I morgen drar mannen til Trømsø for et par dager, så nå blir det mye farting rundt til familien for meg og lilleprinsen! ( og på onsdag legger vi inn et bud...spennede!!!!!)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar